Název | Množství a jednotka |
---|---|
uzené kosti | 300 g |
mléko | 400 ml |
brambory | 4 ks |
sůl |
Postup: Česnek prolisujeme a zpěníme na másle. Česnek se nesmí připálit, zhořknul by.... zobrazit recept
Postup: Na vál si navážíme všechny sypké přísady. Hřebíček pomeleme v mlýnku nebo... zobrazit recept
Postup: Dýni hokkaido omyjeme, rozpůlíme, lžící vydlabeme semínka a nakrájíme ji na... zobrazit recept
Postup: Králíka naporcujeme (můžeme použít jen stehna), omyjeme a hodně potřeme... zobrazit recept
Postup: Svazek ředkviček očistíme, necháme i pár pěkných listů. Ředkvičky nakrájíme na... zobrazit recept
Čas léta nám přináší sluníčko, koupání, dovolenou, pohodičku a relax. Občas i... zobrazit článek
Vyhlášená restaurace čtyřhvězdičkového hotelu Lanterna na první pohled zaujme...